Collector forbrukslån

Det kan fra tid til annen være nødvendig å ordne litt hjemme. Det er selvsagt mange ting som skal holdes vedlike i boligen din, spesielt om du ønsker å opprettholde verdien på boligen eller enda øke den. Dessverre er det også slik at det å gjøre forbedringer hjemme ikke er gratis og det er ikke alltid man har nok penger tilgjengelig til å få pusset opp slik man ønsker. Med et forbrukslån er det likevel mulig å få pusset opp. Du kan nemlig bruke et forbrukslån til akkurat hva du måtte ønske, det er overhodet ingen som spør deg om hva du skal bruke pengene til. Hos Collector er det mulig å søke om et forbrukslån til oppussing eller andre formål. Du kan låne fra kr 20 000 og opptil kr 250 000.  Mindre lån på inntil k. 50 000 kan betales ned på i inntil ti år og større lån kan du nedbetale på i inntil 15 år.

Betingelser på lånet

Renten på lån hos Collector vil variere avhengig av kredittvurderingen. Den laveste renten er på 9,9% og den høyeste på 19,9%.

Bruk lånekalkulatoren som hjelpemiddel

Når du ønsker å søke om et lån hos Collector Bank er det bare å gå inn på nettsiden deres og fylle ut søknadsskjemaet. På nettsiden til Collector Bank kan du sjekke med lånekalkulatoren hvor mye du må betale hver måned for lånebeløpet du har valgt. Send inn skjemaet elektronisk og prosessen blir satt i gang.  Du vil motta svar ganske kjapt og blir søknaden godkjent vil du få tilsendt et tilbud om lån.  Så snart du har signert vil Collector sjekke om alt er ok en siste gang og du kan da forvente.